Mentési rendszerek

A USER Rendszerház Kft. megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít az információ és adatkezelésre, annak menedzsmentjére, legyen ez az értékes vállalati adatok kezelése, mentése, archiválása, nyilvántartása, menedzselése. Számos sikeres projekt és állandó támogatási szerződés kapcsán számos nagyvállalat, állami intézmény, illetve KKV gazdasági társaság mentési és archiválási rendszerének kialakításában, újratervezésében, üzemeltetésében vehettünk részt, illetve több esetben napi szintű támogatási feladatokat láttunk, látunk el.

A USER Rendszerház Kft. által kidolgozott USER mentési megoldás a helyszíni ügyféltapasztalatok, feladatok és helyzetek, illetve az iparágban tapasztalható irányvonalak, igények mentén került kialakításra. Törekedtünk arra, hogy a legkisebb cégmérettől a legnagyobb, akár több helyszínt, több országot felölelő multinacionális vállalatok igényeit is ki tudjuk szolgálni, figyelve arra, hogy a rendszer bonyolultsága, kezelhetősége, funkcionalitása lehetőség szerint minél jobban igazodjon az ügyfél igényeihez, lehetőségeihez, ugyanakkor a fejlesztés, bővítés lehetőségét mindig szem előtt tartsuk.

Esettanulmányok

Mint a világ egyik legnagyobb IT cége, az IBM világszerte rengeteg érdekes és piaci szempontból is releváns projektet szállít le, legyen szó akár mesterséges intelligenciáról, akár hardver szállításról.


Az Azonnali Fizetési Rendszer bevezetése után néhány héttel igazán időszerű téma a magas rendelkezésre állás kérdése. Az IBM technológiáira alapozva egy sikertörténeten keresztül most mindenki megismerheti, hogyan is valósította ezt meg az egyiptomy Fawry nevű pénzintézet.


Megoldásaink

Események