Mentési rendszerek

A USER Rendszerház Kft. megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít az információ és adatkezelésre, annak menedzsmentjére, legyen ez az értékes vállalati adatok kezelése, mentése, archiválása, nyilvántartása, menedzselése. Számos sikeres projekt és állandó támogatási szerződés kapcsán számos nagyvállalat, állami intézmény, illetve KKV gazdasági társaság mentési és archiválási rendszerének kialakításában, újratervezésében, üzemeltetésében vehettünk részt, illetve több esetben napi szintű támogatási feladatokat láttunk, látunk el.

A USER Rendszerház Kft. által kidolgozott USER mentési megoldás a helyszíni ügyféltapasztalatok, feladatok és helyzetek, illetve az iparágban tapasztalható irányvonalak, igények mentén került kialakításra. Törekedtünk arra, hogy a legkisebb cégmérettől a legnagyobb, akár több helyszínt, több országot felölelő multinacionális vállalatok igényeit is ki tudjuk szolgálni, figyelve arra, hogy a rendszer bonyolultsága, kezelhetősége, funkcionalitása lehetőség szerint minél jobban igazodjon az ügyfél igényeihez, lehetőségeihez, ugyanakkor a fejlesztés, bővítés lehetőségét mindig szem előtt tartsuk.

Esettanulmányok

Mára már mindenki felismerte, hogy egy konkrét feladatra, vagy projektre fenntartani egy teljes IT infrastruktúrát igen költséges dolog: a napi üzemeltetési feladatokon túl alacsony megtérüléssel és magas TCO-val számolhatunk, legyen szó bármilyen platformról. A mai gazdasági helyzetben, a fenti állítás egy DR infrastruktúrára pedig különösen helytálló lehet még az olyan vállalatoknak is, amelyeknek kiemelten fontos […]


Mint a világ egyik legnagyobb IT cége, az IBM világszerte rengeteg érdekes és piaci szempontból is releváns projektet szállít le, legyen szó akár mesterséges intelligenciáról, akár hardver szállításról.


Megoldásaink

Események