Nyílt forráskódú szoftverek támogatása

Használd bizalommal a nyílt forráskódú technológiáit!

Amellett, hogy csökkentik a működési költségeket és javítják a megtérülési mutatókat, az IBM rugalmasan alakítható, gyors és könnyen igénybe vehető támogatási szolgáltatásokat kínál, hogy ügyfeleink könnyedén beépíthessék az open-source szoftvereket fejlesztési projektjeikbe.

Az IBM több, mint 150 nyílt forráskódú szoftverhez biztosít támogatást legyen szó akár, a RedHat, akár a SUSE disztribúcióiról. Software support-ot és tanácsadást kínál már a telepítés és a konfigurálás idejére is.

A szoftverek listája innen tölthető le: Open-source-support

Esettanulmányok

Mára már mindenki felismerte, hogy egy konkrét feladatra, vagy projektre fenntartani egy teljes IT infrastruktúrát igen költséges dolog: a napi üzemeltetési feladatokon túl alacsony megtérüléssel és magas TCO-val számolhatunk, legyen szó bármilyen platformról. A mai gazdasági helyzetben, a fenti állítás egy DR infrastruktúrára pedig különösen helytálló lehet még az olyan vállalatoknak is, amelyeknek kiemelten fontos […]


Mint a világ egyik legnagyobb IT cége, az IBM világszerte rengeteg érdekes és piaci szempontból is releváns projektet szállít le, legyen szó akár mesterséges intelligenciáról, akár hardver szállításról.


Megoldásaink

Események