Mi az az RPA?

A Robotic Process Automation (rövidítve: RPA) olyan robotikusan ismétlődő folyamatok automatizációja, amelyekkel egyszerűsíthetők és precízebbé, standarddá tehetők egyes munkafázisok, legyen szó termelésről, vagy szolgáltatásról, on-prem, vagy bármilyen Cloud rendszerről.

RPA software alkalmazásával kiküszöbölhetők az emberi hibák, gyorsabbá tehetők a gyakran ismétlődő feladatok, így például egy számlanyitási, vagy ügyfél-felvételi folyamat is.

Hol lehet alkalmazni?

Az RPA alkalmazása hasznos lehet a szolgáltató szektorban, bankszektorban, telekommunikációs iparágban, gyógyszeriparban és gyártó vállalatoknál egyaránt.

Hogyan működik?

Tréning:

Jelentkezzen az IBM Automation Solution Virtual fél napos, díjmentes workshopjára és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket!

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A USER Rendszerház munkatársai több éves tapasztalattal és szakértő tanácsokkal segítik Önt!

Nyílt forráskódú szoftverek támogatása

Használd bizalommal a nyílt forráskódú technológiáit!

Amellett, hogy csökkentik a működési költségeket és javítják a megtérülési mutatókat, az IBM rugalmasan alakítható, gyors és könnyen igénybe vehető támogatási szolgáltatásokat kínál, hogy ügyfeleink könnyedén beépíthessék az open-source szoftvereket fejlesztési projektjeikbe.

Az IBM több, mint 150 nyílt forráskódú szoftverhez biztosít támogatást legyen szó akár, a RedHat, akár a SUSE disztribúcióiról. Software support-ot és tanácsadást kínál már a telepítés és a konfigurálás idejére is.

A szoftverek listája innen tölthető le: Open-source-support