Az IBM FlashSystem az IBM legközkedveltebb, piacvezető termékcsaládja. A termékcsalád innovatív és költséghatékony adattároló megoldásokat kínál innovatív cégek és vállalatok részére. Minden IBM FlashSystem terméket az iparág legújabb trendjeinek megfelelően, a hibrid felhős adattárolási megoldásokhoz fejlesztettek ki.

A USER Rendszerház IBM Platinum Business Partnereként a termékcsalád öt tagját értékesíti ügyfelei számára. Az IBM FlashSystem 5000, a kis-, és középvállalati ügyfélkör számára ajánlott, belépő szintű tároló megoldásokat nyújt. Rugalmas és egyszerű adattárolást tesz lehetővé, ám kapacitása és szoftver teljesítménye korlátozott, a komolyabb IBM FlashSystem adattárolókéhoz képest. A FlashSystem 5200 rugalmas és hatékony adattárolást tesz lehetővé, alacsony késleltetési idővel, korlátozott szoftver kapacitás mellett. Tökéletes adattárolási megoldás jelent minden vállalati ügyfél számára. Az IBM 7200 hatékony, gyors, könnyen kezelhető és az IBM Spectrum Virtualize szoftver teljes kapacitását felhasználó adattároló egység, középvállalati partnereink számára. Végül, de nem utolsó sorban az IBM FlashSystem 9000 és 9200R. Nagy és erőteljes adattároló egységek nagyvállalati és multinacionális vállalati partnereink számára. Kimagaslóan nagy adattárolási kapacitás, mely a rendszeren belül tovább bővíthető. Könnyen beépíthetők bármely informatikai rendszerbe és a legköltséghatékonyabb és biztonságosabb adattárolási megoldást kínálják a piacon.

A USER Rendszerház minden IBM FlashSystem terméke 3 éves gyártói garanciával kerül értékesítésre. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot, és tegyen az Ön vállalata is egy lépést előre a digitalizációs forradalom lépcsőfokain!

USER Rendszerház Kft.
1039 Budapest, Zöld utca 2.
Tel: +36 1 438 5420, Fax: +36 1 438 5410
E-mail: info@userrendszerhaz.hu