Kedves Ügyfelünk!

Szeretettel meghívjuk Önt az “Új IBM Storage rendszerek a Hybrid Multi-Cloud Infrastruktúrák szolgálatában” webináriumra melyre április 23-án 10 órakor kerül sor.

Ismerje meg közelebbről az IBM Systems Storage üzletág legújabb fejlesztéseit és bejelentéseit!

Az IBM Storage infrastruktúra üzletág magába foglalja a hardver és szoftver termékeket, együttesen a mentési és archiválási megoldásokkal.
Ehhez a területhez szervesen kapcsolódó virtualizáció/standardizálás illetve hybrid multicloud kapcsolati megoldások kiemelten fontos szerepet töltenek be az IBM tárolási portfóliójában.
Ezt erősíti meg az idei évben történt számos új bejelentés is: új storage modellek kerültek bevezetésre, amelyek kapacitásban, teljesítményben és konnektivitásban (cloud connectivity) is magasabb szintet állítanak fel, köszönhetően az iparágban úttörőként használt technológiáknak. Az eszközök elsősorban ügyfeleink azon igényét szolgálják ki, amely minél több adat hatékony tárolását célozza a gyorsabb
üzleti információ kinyerése céljából.

A webinar során bemutatjuk az új termékportfóliót, műszaki megoldásokat és funkcionalitást illetve áttekintjük a bejelentéshez kapcsolódó technológiai és üzleti előnyöket is.

A prezentációt követően az előadó válaszol a témával kapcsolatosan feltett kérdésekre.

Időpont: 2020. április 23., 10 óra
Nyelv: magyar
Időtartam: 1 óra

Regisztráció itt!